Verkstadsprodukter

Samtliga produkter som följer används kontinuerligt i arbetet på gården och är därför väl utprovade för ett lyckat resultat. Detta hindrar dock inte att någon produkt vidareutvecklas med små justeringar då andra lösningar kläcks under mössan.

Svinrygg

Svinrygg

Svinrygg

Svinryggen är definitivt en av de bästa medhjälparna man kan önska sig vid virkesavlägget då man ska hantera virke av klenare dimensioner. Utan någon större fysisk ansträngning kan man med lätthet få en bra höjd på virkestraven. Att svinryggen dessutom är demonterbar gör att den är lätt att transportera. Svinryggen har en kromaterad yta och väger 11,5 kg.

Pris: 1.600 kr + moms. FINNS NU ÅTER I LAGER.

Svänglar

Svänglar

Svänglar

En kraftig svängel som tillverkas i två olika varianter. Den övre har fasta krokar för snabb lösgörning av draglinor medan den nedre har ½” schacklar för fast montage av draglinor. Svänglarna har en kromaterad yta, är 80 cm breda och väger 3,1 kg. Pris: 400 kr + moms.

Släpbjörn

Släpbjörn

Släpbjörn

Släpbjörnen är med sina 20 ” lite större än de som vanligen förekommer i handeln. Dessa extra centimetrar gör att man får mycket mer kraft att säkra sina lass. Släpbjörnen är tillverkad i pulverlackerad harddox och väger 1,25 kg.

Pris: 400 kr + moms.

G-kroken

G-krok

G-krok

G-kroken är lika genialisk som bekväm att använda då man ska hantera tunga saltstenar och den blir snabbt en favorit då brukandet sker på ett ergonomiskt korrekt sätt med raka armar. G-kroken lämpar sig lika väl om det så bara gäller att lyfta in saltstenarna i bilen eller om man ska bära dem lite längre sträckor. Med två G-krokar i varje hand får man med sig fyra stenar i ett moment. G-kroken har en kromaterad yta och väger 400g. Pris: 80 kr + moms.